Om oss

AB Mantorpsköket bedriver idag tillverkning av majonnäsbaserade sallader och såser, samt skivning av smörgåsmat under eget varumärke och ”lego tillverkning” till kunder. Mantorpsköket har även växt på förmedlade charkprodukter under de senaste åren.

 

Vår vision är att stärka Mantorpskökets position som en när producent i Östergötland, med tydlig inriktning med råvaror från Östergötland och Sverige. Vi har även påbörjat vår väg med att arbeta med ekologiska produkter, och hoppas snart att vi kan lansera ett nytt sortiment under Mantorpsköket EKO.

 

Årsvolym: 600 ton
Sallad och såser ca: 200 ton/år
Smörgåsmat ca: 200 ton/år
Chark ca: 200 ton/år

Viktiga datum för oss

1967: Henry Andersson startade upp verksamheten i Linköping/Malmslätt

1975: Verksamheten flyttade till Mantorp och blev då AB Mantorpsköket

1994: Jan Tiderman, Kenneth Bornemo och Charkprodukter nya ägare

1996: AB Mantorpköket blev EU-godkända

2010: Talios invest nya ägare

2016: Bröderna David Bergh och Niclas Helander nya ägare

 

Våra produkter hittar ni i Östergötland, Sörmland och Norra Småland. Tveka inte att kontakta oss om ni är instresserad av våra produkter eller tjänster.